Khamis , 24 Julai 2014
Info Terkini
  • thumb1
  • thumb1

IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN

Pihak Universiti mempelawa semua kakitangan yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan yang terdapat di universiti. Semua permohonan perlu melalui Sistem Pengurusan Permohonan Jawatan (SPPJ) iaitu di www.ukm.my/sppj mulai 3.10.2013 hingga 17.10.2013. Sebarang permohonan yang tidak melalui “Online” tidak akan dilayan. Selanjutnya »

MAKLUMAN

Dimaklumkan cetakan UKMcard bagi Staff dan Pelajar di Jabatan Pendaftar terpaksa diberhentikan buat sementara waktu kerana pencetak telah mengalami kerosakan dan telah dihantar untuk proses pembaikkan. Cetakkan UKMcard  bagi pelajar akan diuruskan oleh Bahagian Pengurusan Akademik (BPA) dalam masa yang terdekat  dan akan dimaklumkan setelah segala proses tetapan siap dilakukan oleh pihak PTM. Sebarang pertanyaan dan aduan bolehlah diemailkan ke ... Selanjutnya »

SPPU 2013

Dengan segala hormatnya  dimaklumkan Urusetia SPPU melanjutkan tempoh kemasukan / input KPI sehingga 30 September 2013.  Berdasarkan statistik pelaksanaan SPPU pada 23 September 2013 menunjukkan : 97% staf UKM telah memperaku KPI dan 78% staf telah mendapat pengesahan KPI oleh Penilai 1 ; 86% staf akademik yang telah mendapat pengesahan wajaran oleh Dekan / Pengarah / Naib Canselor Pentadbir SPPU ... Selanjutnya »