Alhamdulillah, pada 20 Mei 2024 bersamaan 11 Zulkaedah 1445 (Isnin), Institut Islam Hadhari, UKM telah menerima Kunjungan Hormat dari Universitas Al-Amien Prenduan Sumenep Madura Indonesia (UNIA) yang diketuai oleh Rektor UNIA, Dr. KH. Muhtadi Abdul Mun’im, MA dan diiringi oleh Dekan Fakultas Dakwah Dan Ushuluddin, Dr. Mohammad Fattah yang juga merupakan alumni Institut Islam Hadhari, UKM.
.
Majlis perbincangan ini disambut oleh Pengarah dan Timbalan Pengarah Institut Islam Hadhari, UKM, Prof. Dato’ Dr. Fariza Md Sham dan Prof. Madya Dr. Nazrul Anuar Nayan bersama felo-felo penyelidik dan para pegawai. Perbincangan kali ini diharap dapat menggerakkan lebih banyak program kerjasama penyelidikan selain seminar dan program pertukaran pelajar pada masa hadapan.
.
Semoga hubungan persahabatan dan akademik antara HADHARI dan UNIA akan lebih mampan dan berkembang sejajar perkembangan semasa.
.
𝐅𝐨π₯π₯𝐨𝐰 𝐀𝐚𝐦𝐒 π’π„πŠπ€π‘π€ππ† di Instagram https://bit.ly/instagramhadhari ,
Facebook https://bit.ly/Hadhari dan
Linkedin https://bit.ly/LinkedinHadhari
.
#kursisheikhabdullahfahim #kursiSAF #sheikhabdullahfahimukm #kursiSAFHadhariukm #SDG #SustainableDevelopmentGoals #forumukm #wacanaukm #programukm #seminar #seminarnasional #seminarukm #bengkeluniversitikebangsaanmalaysia #bengkelukm #wacanauniversiti #forumuniversiti #ukm #universitikebangsaanmalaysia #institutislamhadhari #iih #postgraduatestudies #postgraduatemalaysia #postgraduate #masterstudy #phd #phdlife #alumniukm #UKMInspire
+8
See insights and ads
Boost post
All reactions:

YouΒ andΒ 3 others