27 OKT 2023, JUMAAT – Institut Islam Hadhari, UKM yang diketuai oleh Prof. Dato’ Dr Fariza Md Sham FASc, selaku Pengarah ditemani Felo Penyelidik dan Pegawai serta wakil daripada UKMShape, Dr. Rosnah Mohd Sham sangat berbesar hati menerima lawatan rasmi daripada Asean University International (AUI) Indonesia.

Lawatan rasmi ini diketuai oleh Prof. Dr. Suhendar, SE, SH, LLM, Presiden,  Asean Universiti International (AUI) Indonesia, diiringi Prof. Dr. Mohd Zambri Jaafar, Pengarah, AUI, Indonesia, Dr. Ali Saman Hasan, Pengarah, AUI, Indonesia, Prof. Dr. Ahamd Humaedi, Dikti, Kementerian Pendidikan, Kebudayaan, Penyelidikan dan Teknologi Indonesia dan seorang pegawai.

Perbincangan ini sangat bermakna bagi kedua-dua belah pihak dan kami berharap agar perhubungan jaringan antarabangsa ini dapat dieratkan lagi dengan penganjuran program bersama pada masa hadapan.

.Jangan lupa Follow kami di Instagram https://bit.ly/instagramhadhari ,
Facebook https://bit.ly/Hadhari dan
Linkedin https://bit.ly/LinkedinHadhari
.
#kursisheikhabdullahfahim #kursiSAF #sheikhabdullahfahimukm #kursiSAFHadhariukm #SDG #SustainableDevelopmentGoals
#forumukm #wacanaukm #programukm #seminar #seminarnasional #seminarukm
#bengkeluniversitikebangsaanmalaysia #bengkelukm #wacanauniversiti #forumuniversiti #ukm #universitikebangsaanmalaysia #institutislamhadhari #iih #postgraduatestudies #postgraduatemalaysia #postgraduate #masterstudy #phd #phdlife #alumniukm #UKMInspire